top of page
www.vsep.nl

Welkom bij VZEP verzekeringen!

Welkom op onze website

 

Van Zuijlen en Partner is uw specialist voor al uw Zakelijke en Particulieren verzekeringen.

Wij zijn betrokken bij uw persoonlijke en zakelijke ontwikkelingen. Wij werken vanuit persoonlijk contact, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent en maken echt werk van een goed advies.

 

Omdat wij onafhankelijk werken, kunnen wij u een product aanbieden dat het beste bij uw situatie past.    Wij bieden maatwerk en hebben geen productie afspraken, of andere verplichtingen, met welke financiële instelling dan ook. De inventarisatie gesprekken zijn altijd gratis. Pas wanneer u ervoor kiest gebruik te maken van onze diensten, bespreken we onze beloning met u en leggen dit voor de complexe producten (levensverzekeringen, inkomensverzekeringen en bankspaarproducten) vast in een schriftelijk document. Aan de hand van ons dienstverleningsdocument bepalen wij dan samen met u welk adviestarief past bij de werkzaamheden die wij voor u hebben verricht.

 

Wij durven de vergelijking met andere financiële adviseurs zeker aan. Wij kunnen u een hoop geld besparen. Ons dienstverleningsdocument kunt u vinden onder het kopje downloads.

 

Onze taak houdt niet op bij een goed advies. Want er kan een moment komen dat u beroep moet doen op een door u afgesloten verzekering. Ook dan behartigen wij uw belangen.​

 

Bij ons bent u een klant en geen nummer!

 

Helga van Zuijlen, uw adviseur.

VZEP contact

Koperslagersgilde 40

3994 CJ Houten 

T 030-6046783

F 030-6051364

E info@vzep.nl

Wij werken samen met o.a. 
Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.
Wij zijn u graag van dienst

Uw bericht is verzonden! bedankt

 

 

Zakelijk

 

 

Info links

 

 

Downloads

 

 

bottom of page